Waar houdt Perfect Clean zich mee bezig?

Lees hier onze laatste nieuwtjes.

Kwaliteit staat bij Perfect Clean altijd voorop!

Contact 0113 269302

Bouw oplvering appartementen complex Sluis

Bouwoplevering! Voor het bouwbedrijf H4A zijn wij druk bezig geweest met ons team om dit prachtige appartementen complex in Sluis op te leveren! Wij hebben zowel binnen als buiten de complete glasbewassing verzorgd. Tevens hebben wij binnen alle appartementen, grappenhallen, liften etc schoon opgeleverd. Bedankt voor het vertrouwen en de leuke samenwerking! Ben jij ook

Nieuwe vestiging!

Verhuisbericht! Met trots kunnen wij mededelen wat wij sinds 1 April zijn gevestigd op deze mooie A-locatie aan de snelweg in Goes. Het pand is bij vele bekend als het pand van Neekens Makelaars, zij hebben hier ruim 9 jaar gezeten. Wij hopen er met net zoveel plezier te zitten als dat hun dat hebben

Sponsor nieuws

Kort voor de winterstop hadden de dames van de Mo11 de primeur, zij waren het eerste jeugdteam dat in het nieuwe Robey wedstrijdtenue aan de slag ging op de mooie velden van Ssv65. Samen met De Nyverheid hebben wij zorg mogen dragen voor deze sponsoring.

Dakreiniging Aquadelta

Op het Aquadelta vakantie park van de Roompot hebben wij voor de eigenaren van deze woning het dak mogen reinigen. Dit dak wordt opnieuw gecoat met een kleuren coating, waardoor deze weer voor langere tijd beschermd is. Met een coating is niet alleen het dak beschermd, maar staat de woning er weer keurig bij!

Meer weten?

Perfect Clean Zeeland staat voor u klaar! Voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

0113 269302 info@perfectcleanzeeland.nl
adminNieuws