Softwash in Zeeland & Omstreken

0113 269302

Wat is Softwash ?

Softwash is het gebruik van biologisch afbreekbare reinigingsoplossingen!

Welke vuil, stofaanslag, insectennesten en spinnenwebben direct verwijderd. Ook doodt het direct alle algen, bacteriën, schimmels, (korst)mos en meeldauw met als resultaat een ontsmet en grondig gereinigd oppervlak.

In vergelijking met hogedruk-reiniging blijft het resultaat twee tot zes keer langer zichtbaar. Hogedruk-reinigen is vaak het visueel verwijderen van het vuil echter de oorzaak blijft vaak diep in de poriën van het oppervlak aanwezig.

Onze reinigingsoplossingen doen dan ook echt meer dan reinigen; zij dringen diep in het materiaal door, ontsmetten het oppervlak en verwijderen de wortels van het organisme. Het behandelen van uw pand lijkt dan ook het meeste op ongediertebestrijding.

UITBREIDING SOFTWASH

Met onze passie voor het reinigen besloten wij het bedrijf uit te breiden met Softwash voor daken en gevels van woon- en commercieel onroerend goed. Onze aandacht voor detail voor het reinigen en herstellen is de reden dat we hebben getraind en geïnvesteerd om een Softwash Professional te worden.

Kwaliteit zonder grenzen!

Onze specialisme

Binnen Softwash zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van: 

 • Stuc gevels.
 • Kiem / geschilderde gevels
 • Damwanden.
 • Dakreiniging van: Keramisch / glazuurde dakpannen
 • Terassen
 • Chalet reiniging
 • Dakkapel reiniging

Hoe gaan wij te werk

Waar kunnen wij u in ontzorgen?

Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken. Op locatie meten wij het te behandelen oppervlakte op, leggen wij uit hoe wij te werk gaan en wat de verschillende toepasbare methodes zijn. Dit om u het juiste advies te kunnen geven met betrekking tot uw pand.

Indien wij de opdracht krijgen en de werkzaamheden hebben uitgevoerd, dragen wij er zorg voor dat al het vervuiling is opgeruimd en wordt afgevoerd! En om de puntjes op de ï te zetten worden de ramen in ons werkgebied netjes gewassen.

Naast het dagelijkse schoonmaak werkzaamheden kijken wij ook graag met u verder.

Onze innovatieve reinigingsmethodes zorgen voor een zichtbaar en duurzaam resultaat.

Hoe uitdagend uw klus ook is, bij ons kunt u terecht voor (vrijblijvend) advies!

Softwash diensten Offerte Aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgave op!

Specialistische reiniging in Zeeland of omstreken? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.

  Adresgegevens

  perfectcleanbeheerSoftwash Zeeland