Schoonmaak in Zeeland & Omstreken

0113 269302

Onze dienst

periodieke schoonmaakonderhoud

Werken in een schone omgeving is niet alleen rustgevender, maar ook een stuk prettiger. Meer rust op het werk betekent bovendien een hogere productiviteit. Perfect Clean draagt er zorg bij dat uw personeel zich waand in een schone omgeving.

Perfect Clean heeft ervaring in het schoonmaken van meerdere projecten. Denk hier bij aan: kantoorgebouwen, scholen, zorginstellingen en vve’s. Perfect Clean gaat verder daar waar anderen stoppen.

Onze werkmethode

Hoe gaan wij te werk met reguliere schoonmaakonderhoud?

Bij Perfect Clean vinden wij het belangrijk dat u een vaste gezicht ziet in uw werkomgeving, dit voelt niet alleen vertrouwd, mede hierdoor bereiken wij een optimaal resultaat in de onderhoud.

Zodra ons team bij u aan de slag gaat zijn ze op de hoogte van de wensen van de klant. Elke locatie krijgt een eigen regio manager zo dat we kunnen blijven werken met korte lijnen, (dit is wel zo prettig). Onze regiomanager is telefonische of per mail bereikbaar mocht u vragen of opmerkingen hebben betreft de schoonmaakonderhoud. Zo bent u bij Perfect Clean verzekerd van een schoon interieur.

Kwaliteit zonder grenzen!

Wij gaan graag een stapje verder!

Onze schoonmakers / glazenwassers zijn allemaal geschoold / gecertificeerd en hebben de benodigde materialen en middelen tot hun beschikking. Bij Perfect Clean werken wij met modern materialen, professionele apparatuur en millieubewuste reinigingsmiddelen. En wat niet vergeten mag worden; een leuk, gezellig team die het werk met passie uitoefent!

Onze regiomanager controleert of de werkzaamheden aan uw én onze eisen voldoet.

Alles onder één

Waar kunnen wij u in ontzorgen?

Naast het dagelijkse schoonmaak werkzaamheden kijken wij ook graag met u verder.

Naast onze reguliere schoonmaak werkzaamheden, kunt u bij ons ook terecht voor specialistische reinigings werkzaamheden. Onze innovatieve reinigingsmethodes zorgen voor een zichtbaar en duurzaam resultaat.

Hoe uitdagend uw klus ook is, bij ons kunt u terecht voor (vrijblijvend) advies!

Schoonmaak diensten Offerte Aanvragen

Vrijblijvende Schoonmaakonderhoud Offerte

Schoonmaak diensten in Zeeland of omstreken? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.

    Adresgegevens

    perfectcleanbeheerSchoonmaakonderhoud Zeeland