Gevelreiniging en Stucwerk

U bent trots op uw woning, bedrijfspand of appartementencomplex. En u wilt dat uw pand een schone, kwalitatief hoogwaardige uitstraling heeft. Het is immers uw visitekaartje! Een periodieke onderhoud van uw woning en/of bedrijfspand is geen overbodige luxe, maar is precies wat het pand nodig heeft om zijn perfecte uitstraling te kunnen behouden. Bij Perfect Clean bent u verzekerd van een professionele aanpak en staat kwaliteit voorop!

Kies Perfect Clean voor het reinigen van uw gevels.

Of het nou een woonhuis betreft kantoor gebouw of appartementencomplex, Perfect Clean heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de reiniginsbranche. Of het nou gaat om periodieke reiniginswerk of specialistische werk, onze specialisten behandelen elk onderdeel met de beste zorg. Ongeacht het project de zorg voor kwaliteit staat bij Perfect Clean Zeeland altijd voorop.acht

Hogedrukreiniging / softwash

Bij het reinigen van gevels wordt er rekening gehouden met verschillende sorten oppervlaktes, zo heeft elke gevel zijn unieke eigenschappen en vereist elke gevel een eigen reiniginsmethode.

Bij Perfect Clean wordt er daarom gekeken naar het soort oppervlakte / vervuiling en adviseren wij voor de manier die het beste aansluit bij het reinigen van uw gevel.

Graffiti verwijderen door middel van stoomreinigen

Gevels die verontreinigd zijn met graffiti worden vaak gereinigd door middel van stoomreinigen onder gepaste druk. Door dat men stoom reinigd lost de aangebrachte verflaag op in het water, omdat er geen chemische reinigingsmiddelen aan te pas komen is dit een van de duurzaamste manieren van reinigen.

Indien stoom alleen niet voldoende is dienen wij gebruik te maken van reinigingsmiddelen die de verf doen oplossen van de gevel.

Anti-graffiti coating

Het is bij Perfect Clean mogelijk om na het reinigen de gevel te behandelen met een anti-graffiti coating. De anti-graffiti coating zorgt er voor dat de aangebrachte graffiti zich niet diep in de oppervlakte kunnen nestelen waardoor deze gemakkelijker te verwijderen is.

Wat zijn de verschillen tussen luchtgommen en zandstralen.

Vaak wordt luchtgommen vergeleken met zandstralen, terwijl dit twee verschillende methodes zijn. Tijdens het werken met luchtgommen wordt er een zacht straalmiddel gebruikt onder lage druk, terwijl bij het zandstralen er een veel scherper straalmiddel wordt gebruikt onder hoge druk.

Waaruit bestaat het straalmiddel?

Het straalmiddel dat wij gebruiken wordt afgestemd op de ondergrand die wij gaan behandelen, tijdens de behandeling is er altijd een combinatie van lucht, water en zand. Afhankelijk van het soort ondergrond wordt de verhouding tussen de drie combinaties veranderd, zo ook de diameter van de rotatie.

Waar passen wij binnen Perfect clean luchtgommen toe?

Luchtgommen wordt op verschillende manieren toegepast. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de toepassingen waar Perfect Clean luchtgommen voor gebruikt.

GEVELRENOVATIE EN MUREN

Perfect Clean past luchtgommen toeg om bakstenen gevels te reinigen of een nieuw uiterlijk te geven, gele of witte stenen zijn daarom onze favoriet en knappen hier enorm van op.

OM GRAFFITI TE VERWIJDEREN

Een van de voordelen van lucht gommen is dat het een doeltreffende manier is om graffiti van muren te verwijderen. Zowel op steen als beton, metaal of trespa.

Perfect Clean is gespecialiseerd in het luchtgommen van uw gevel, of dit nu een gele steen, of een rode steen gevel betreft bij Perfect Clean bent u aan het juiste adres.

Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Vrijblijvende Gevelreiniging Offerte

Bij Perfect Clean Zeeland bent u verzekerd van ervaring en hoge kwaliteit op het gebied van gevelreiniging. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

    Adresgegevens

    adminGevelreiniging