Damwand Beplating Reinigen

Damwand beplating zien we vaak bij grote loodsen of bedrijfsruimten. Deze beplating raakt na verloop van tijd vervuild en vertoond vaak oraganische of anoraganische uitslag. Uw damwand laten reinigen is van belang voor de levensduur van de damwand en uiteraard voor een professionele verzorgde indruk. Er zijn verschillende manieren om deze damwand beplating te reinigen met warm water onder gepaste druk in combinatie met reinigingsmiddel en of door middel van lagedruk reiniging genaamd Softwash. Na het reinigen van de damwanden ziet de loods of bedrijfsruimte er weer als nieuw uit!

Hoe werkt Damwand Beplating Reinigen?

Damwand Reinigen

Afhankelijk van de reiniging methode worden de damwanden ingezet met een reinigingsmiddel. Uiteraard werken we hierbij met milieuvriendeiljk en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen!

Aanpak van de oorzaak.

Door gebruik te maken van het reinigingsmiddel lost niet alleen de vervuiling op maar pakken wij ook de oorzaak van de organismes aan en behandelen wij deze tot in de wortel.

Spoelen

Als laatste stap (afhankelijke van de reiniging methode) spoelen we onder gepaste druk het losgekomen vuil van de damwand beplating af zo ontstaat er een gereinigd / ontsmet oppervlakte.

Vrijblijvende Damwand Reiniging Offerte

Bij Perfect Clean Zeeland bent u verzekerd van ervaring en hoge kwaliteit op het gebied van het reinigen van de beplating van uw loods of bedrijfspand. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

    Adresgegevens

    adminDamwand Reinigen