Dakreiniging in Zeeland & Omstreken

Demo Aanvragen 0113 269302

Dakreiniging, wat houdt dit precies in?

Elk dak van een woning krijgt met de jaren aanslag dit kan zijn van bijvoorbeeld organische of anorganische vervuiling.

Een dak vol algengroei en mos ontsiert uw huis en kan uiteindelijk leiden tot kapotte pannen en leisteen-singles, vrij weinig mensen zijn zich hier van bewust. Iets kleins kan dus uiteindelijk grote gevolgen hebben. Behalve dat uw dak na onze behandeling er weer fraai uit ziet, krijgen organische en anorganische vervuiling minder snel de kans om zich weer te hechten. Daarom is het belangrijk om zorg te dragen aan uw dak. organische en anorganische vervuiling kunnen wij op een milieubewuste manier voor u verzorgen zonder het gebruik van hoge druk. Lees hier meer over op de pagina Softwash

Wat kan u verwachten?

Algehele dakreiniging

Hierbij worden de dakpannen met hogedruk of stoom gereinigd.

Softwash

Softwash Is Het Gebruik Van Biologisch Afbreekbare Reinigingsoplossingen! Welke vuil, stofaanslag, insectennesten en spinnenwebben direct verwijderd. Ook doodt het direct alle algen, bacteriën, schimmels, (korst)mos en meeldauw met als resultaat een ontsmet en grondig gereinigd oppervlak.

In vergelijking met hogedruk-reiniging blijft het resultaat twee tot zes keer langer zichtbaar. Hogedruk-reinigen is vaak het visueel verwijderen van het vuil echter de oorzaak blijft vaak diep in de poriën van het oppervlak aanwezig.

Onze reinigingsoplossingen doen dan ook echt meer dan reinigen; zij dringen diep in het materiaal door, ontsmetten het oppervlak en verwijderen de wortels van het organisme.

Coating

Hierbij worden de dakpannen voorzien van een beschermende laag op kleur.

Wij hebben een aantal kleuren beschikbaar, in Mat of Zijdeglans. Daarnaast kunnen wij ook kleuren leveren op basis van de RAL kleurenwaaier in Mat of Zijdeglans. Dit geld uitsluitend bij een minimale oppervlakte vanaf 300 m².

Impregneren

Impregneren van gevels heet hydrofoberen. Hydrofobe stoffen zijn stoffen die waterafstotend zijn of niet of zeer slecht met water te mengen zijn. Hydrofoob betekent letterlijk watervrezend. Met behulp van een lage drukpomp brengen wij overvloedig een impregneermiddel aan op uw gevel. Dit impregneermiddel zorgt ervoor dat uw gevel weer langdurig waterwerend wordt en hierdoor ook minder vuil aantrekt.

Kies de dakreiniging die bij u past

Natuurlijk hoeft u niet alles uit te voeren bij het dak van uw woning, daar kunt u zelf een keuze in maken. Wel is het zo dat de Algehele dakreiniging altijd plaats vind. Dit houd dus in dat u coating alleen kunt doen in combinatie met een algehele dakreiniging. Dit is omdat de dakpannen eerst gereinigd dienen te worden.

Algehele dakreiniging

Softwash behandeling

Coating

Impregneren

Dakreiniging Offerte Aanvragen

Vrijblijvende Dakreiniging Offerte

Wilt u binnenkort een dakreiniging in Zeeland of omstreken laten doen? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.

    Adresgegevens

    adminDakreiniging Zeeland