Diensten

Kwaliteit staat bij Perfect Clean altijd voorop!

Contact 0113 269302

Dag Schoonmaak

Voor bedrijven en organisaties verzorgen wij de dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Perfect Clean brengt hierbij haar schoonmaakwerkzaamheden in overeenstemming met de wensen van de cliënt.

Specialistische Reiniging

Naast de dagelijkse schoonmaak helpt Perfect Clean u met specialistische reiniging. Van vloeronderhoud tot graffiti. Voor alles wat schoongemaakt kan worden en waar een specialist met speciale materialen en middelen aan te pas moet komen, bent u aan het goede adres bij Perfect Clean.

Opleveringsschoonmaak

Na een verbouwing of renovatie, maar ook bij de oplevering van nieuwbouw projecten, is altijd bouwvuil aanwezig. Hierbij valt te denken aan: grof bouwvuil, bouwstof, cementsluier, verfresten, kitresten.

Bij een opleveringsschoonmaak zorgen wij voor een schone start bij het inrichten van uw, nieuwe pand of woning.

Dakreiniging

Het kan voorkomen dat het dak van uw woning of bedrijfspand is vervuild. In veel gevallen zijn mossen of algen de boosdoener. Maar ook vogeluitwerpselen en kalkaanslag kunnen de oorzaak zijn van een vervuild dak. Perfect Clean helpt u graag bij het uitvoeren van een vakkundige dakreiniging.

Offerte Aanvragen Lees meer

Glasbewassing

Heeft u niet altijd tijd om uw ramen schoon te maken of is het simpel weg te gevaarlijk om op een ladder te staan, dan is Perfect Clean uw ideale partner in het onderhoud van uw ramen. Wij verzorgen de glasbewassing voor uw bedrijfspand of appartementencomplex.

Meer weten?

Perfect Clean Zeeland staat voor u klaar! Voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

0113 269302 info@perfectcleanzeeland.nl
adminDiensten